NOVO! Brza dostava za 30-45 minuta na teritoriji Beograda.

Organski keks Crazy Almond 46g

195,00 RSD

OOrganik -sertifikovano od jednog od međunarodno priznatih organa za sertifikaciju organskih proizvoda, kao što je Organic Control System

Nema na zalihama

Mekan i ukusan kao da ga je baka upravo iznela iz rerne! Sadrži samo organski badem, kokosov sirup, kakao buter i mrvu himalajske soli! Bez ikakvih aditiva i agresivno procesiranih sastojaka!

Sastojci: blanširani badem (66,7 %)*, kokosov sirup (20 %)*, Arriba Nacional kakao buter (13 %)*, himalajska so (0,3 %). *sertifikovano organski sastojci

  • Organski Superior keks od badema Crazy Almond Cookie
  • Ručno pravljen od svega 3 najkvalitetnija organska i veganska sastojka, minimalno procesirana.
  • Sadrži samo 7,6 g ugljenih hidrata, a 8,7 g proteina po keksu! Pogodan za osobe sa insulinskom rezistencijom, i osobe na low-carb i paleo ishrani.
  • Sastojci prirodno ne sadrže gluten, ali se keks proizvodi na mestu na kome se u odvojeno vreme proizvode namirnice sa glutenom, pa stoga keks jeste pogodan za osobe intolerantne na gluten, ali nije pogodan za osobe sa celijakijom.
  • Apsolutno nijedan aditiv, bez žitarica, jeftinih biljnih ulja, rafinisanog šećera i brašna.
  • Jedan keks sadrži značajnu količinu fosfora, magnezijuma, bakra, mangana i vitamina E, zbog čega ima različite pozitivne uticaje na zdravlje.

Dodatne informacije

Težina 0,046 kg

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Glavni Meni

Organski keks Crazy Almond 46g

195,00 RSD