NOVO! Brza dostava za 30-45 minuta na teritoriji Beograda.

Tražite svežu – organski gajenu hranu od ljudi kojima je zaista stalo?
Na pravom ste mestu!

Prvu Organico prodavnicu smo otvorili 2015. godine, sa ciljem da sa Vama podelimo naša iskustva i način života. Saveti koje delimo sa Vama su istiniti jer je organska hrana naša strast i svakodnevnica dugi niz godina. Za naše kupce biramo najkvalitetnije organske proizvode, nudeći Vam pri tome najbolje što nam priroda može pružiti.
Organico kompanija trenutno ima 7 maloprodajnih objekata na teritoriji Beograda,sa neprestanom tendencijom širenja sopstvene maloprodajne mreže, kao i veleprodaju koja sarađuje sa velikim brojem trgovinskih lanaca i prodavnica organske hrane širom Srbije, snabdevajući ih organskim proizvodima iz našeg asortimana. Najveći smo distributeri sertifikovanih organskih proizvoda sa asortimanom u kome se nalazi preko 2000 proizvoda iz zemlje i inostranstva,biranih po veoma strogim kriterijumima, posvećujući posebnu pažnju kontroli kvaliteta i bezbednosti namirnica. Sa najvećom pažnjom pristupamo odabiru svežeg organskog voća i povrća koje nam svakodnevno stiže sa bio gazdinstava iz Srbije i inostranstva. U okviru naše kompanije posluje brend Bio Panon koji se bavi proizvodnjom, distribucijom i prodajom jedinog sertifikovanog organskog junećeg i organskog pilećeg mesa u Srbiji. U našem asortimanu je i sertifikovano organsko jagnjeće meso koje se pod našim brendom distribuira kako u naše maloprodajne objekte tako i u trgovinske lance širom Srbije.
Hrana kojom se mi bavimo – organska hrana se usko povezuje sa zaštitom životne sredine. Orijentisani smo na brigu o prosperitetu i održivosti naše planete i ovakvim načinom rada opravdavamo Vaše poverenje i pozitivno utičemo na zdravlje svih nas.

Glavni Meni