Dodajte delikatan završni dodir svom jelu uz Bett’r miks za krompir pire. Uživajte u pažljivo odabranim začinima koji mu daju primamljivu aromu i čine iskustvo jedinstveno ukusnim!
Ne gubite vreme – odlučite se za brzu pripremu bez kompromisa po pitanju ukusa i sastojaka!
Priprema:
-
Sipajte 70 ml vode u šerpu.
-
U drugu posudu sipajte 70 ml mleka (ili vašeg omiljenog biljnog napitka), dodajte polovinu mleka u vodu i zagrevajte na ringli do ključanja.
-
Kada provri, sklonite šerpu sa ringle i dodajte drugu polovinu mleka.
-
Dodajte 4 kašike (20 g) Bett’r mešavine za krompir pire u vrelu tečnost.
-
Po želji dodajte 1 kašičicu željene masnoće i prstohvat soli.
-
Sačekajte 1 minut i snažno promešajte pire žicom (mušilicom).









