Zamrznuti hladno dimljeni filet losos pastrmke iz Eko uzgoja 1kg

2.290,00 RSD

In stock

Category:

Dimljeni filet losos pastrmke je proizvod koji se dobija odstranjivanjem iznutrice iz sveže losos pastrmke, rasecanjem i iskošćavanjem. Tako dobijeni proizvod se soli morskom solju i to 1,5% soli u odnosu na količinu sveže ribe, zatim se dimi u trajanju od 3-5 sati na temperaturi od 10-12 °C.
Pakuje u vakum kese, a zatim se zamrzava u šok komori na temperaturi od -18 do -25 °C u trajanju od minimum sat vremena. Za dobijanje hladnog dima koristi se suva bukova piljevina.

Kavezni ribnjak je udaljen od Bajine Bašte 15 km i nalazi se na Perućačkom jezeru uz granicu Nacionalnog parka Tara. Bazenski ribnjak se nalazi u Republici Srpskoj. Navedene lokacije obezbeđuju optimalne uslove za proizvodnju ekološki zdrave ribe.

Glavni Meni

Dimljeni filet losos pastrmke

Zamrznuti hladno dimljeni filet losos pastrmke iz Eko uzgoja 1kg

2.290,00 RSD

Add to Cart