NOVO! Brza dostava za 30-45 minuta na teritoriji Beograda.

Organska tajvanska hlorela u prahu 100g

1.560,00 RSD

OOrganik -sertifikovano od jednog od međunarodno priznatih organa za sertifikaciju organskih proizvoda, kao što je Organic Control System

Nema na zalihama

Sastojci: 100% organska hlorela u prahu sa Tajvana. Pakovanje traje oko mesec i po dana.

Zdrava jetra, imunitet, koža, varenje uz naučno dokazani detoks efekat i bioraspoloživ vitamin b12 i gvožđe, konačno bez rizika od kontaminacije teškim metalima i toksinima drugih algi.

  • Direktno sa Tajvana od jednog od najboljih proizvođača hlorele na svetu
  • Strogo kontrolisan uzgoj koji garantuje 100% čistu hlorelu koja nije kontaminirana toksičnim mikrocistinima od drugih algi i teškim metalima. Laboratorijski testirana za svaku seriju.
  • 2 puta veća iskoristivost od prosečnih hlorela na tržištu! Do 80% svarljivosti uz zadržavanje svih hranljivih sastojaka postiže se jedinstvenim postupkom ‘’razbijanja ćelijskog zida’’, za šta je naš dobavljač dobio nacionalni patent.
  • Bogatija od većine organskih hlorela na tržištu ‘hlorela faktorom rasta’, β-karotenom, hlorofilom, biorasploživim vitaminom B12, folatom i gvožđem.
  • Hlorela je jedan od retkih ligitimnih detoksikatora organizma, jača imunitet, poboljšava vrenje, čini kožu zdravom i lepom, održava nivo šećera i holesterola normalnim i može popraviti status gvožđa i vitamina B12 u organizmu.

Dodatne informacije

Vrsta hrane

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Glavni Meni

Organska tajvanska hlorela u prahu 100g

1.560,00 RSD