NOVO! Brza dostava za 30-45 minuta na teritoriji Beograda.

Organski keks Macan 45g

195,00 RSD

OOrganik -sertifikovano od jednog od međunarodno priznatih organa za sertifikaciju organskih proizvoda, kao što je Organic Control System

Nema na zalihama

Uživajte bez griže savesti u savršenom ukusu zdravog i nutritivno izbalansiranog veganskog i organskog keksa – idealnog za celu porodicu!

Sastojci: ovsene pahuljice od celog zrna ovsa (42%)*, kokosov sirup (19%)*, seme suncokreta (13%)*, kokosovo ulje (12%)*, sirovi kakao buter Arriba Nacional (7%)*, lešnik (7%)*, burbon vanila (<0,1%)*, himalajska so. *sertifikovano organski sastojci

  • Organski Superior ovseni keks Macan sa lešnikom i semenom suncokreta
  • Ručno pravljen od samo 6 organskih, veganskih i najkvalitetnijih sastojaka minimalno procesiranih, što čini da Macan bude zaista zdrav keks!
  • Ne sadrži nijedan aditiv – bez soje, pšenice, jeftinih biljnih ulja, procesiranog šećera i brašna.
  • Nutritivno izbalansiran – sadrži vlakna, masti, proteine, složene ugljene hidrate, minerale, vitamine, i fitonutrijente u svojoj potpuno prirodnoj formi.
  • Sastojci prirodno ne sadrže gluten, ali sadrže ovas, i proizvode se na mestu na kome se u odvojeno vreme proizvode namirnice sa glutenom, pa stoga Macan jeste pogodan za osobe intolerantne na gluten, ali nije pogodan za osobe sa celijakijom.

Dodatne informacije

Težina 0,045 kg

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Reviews

There are no reviews yet.

Glavni Meni

Organski keks Macan 45g

195,00 RSD